Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در هفته بیست‌وششم لیگ برتر والیبال باشگاه‌های کشور تیم سایپا نتیجه را به حریف خود واگذار کرد و به لیگ دسته اول سقوط کرد.  رقابت 5 سته مس رفسنجان و سایپا در آخرین تقابل مرحله گروهی با نتیجه 3 بر 2 به سود نماینده رفسنجان تمام شد تا سقوط سایپا به لیگ دسته یک قطعی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رقابت شاگردان اسماعیل بادرنگین در تیم مس در ست‌های دوم، سوم و پنجم به ترتیب به امتیازات 25 بر 19، 25 بر 22 و 15 بر 13 رسیدند و دو امتیاز حساس از این بازی کسب کردند. نارنجی‌پوشان سایپا هرچند آغاز خوبی در ست اول داشتند و 25 بر 15 از حریف پیش افتادند و در ادامه ست چهارم را هم با نتیجه 25 بر 20 به سود خود کردند، اما با قبول شکست در این رقابت و با توجه به پیروزی دو تیم شهرداری ورامین و هورسان رامسر، به لیگ دسته یک سقوط کردند.

پرونده تیم ریشه‌داری که سال‌ها با حضورش تنور لیگ برتر را داغ می‌کرد بسته شد و خودروسازان به لیگ پایین‌تر سقوط کردند. نکته عجیب در این بین اظهارات سهراب به‌نژاد، سرمربی تیم بود که طی اظهاراتی تقریباً همه غیر از خودش را عامل ثبت این ناکامی دانست. او که با پیروزی در بازی آخر این شانس را داشت تا سایپا را در لیگ برتر نگه دارد، موفق به این کار نشد و حالا عذری بدتر از گناه آورده است.

به‌نژاد در مصاحبه‌ای درباره شکست سایپا در دیدار آخر خود مقابل مس رفسنجان و سقوط به لیگ یک، اظهار داشت: از این شکست و سقوط بسیار ناراحتم، اما خدا شاهد است که تمام تلاشم را کردم تا به تیمی که عِرق دارم، کمک کنم. اگر نگاهی به نتایج و امتیازات تیم‌ها در ست‌ها در این چند هفته بیندازید، متوجه همه بی‌اخلاقی‌ها و تبانی‌های صورت گرفته، خواهید شد. همین تیم‌هایی که در هفته پایانی با نتایج عجیب به رقبای ما باختند، در مقابل سایپا با تمام قوا بازی می‌کردند. همینجا باید به شرف و غیرت مربیانی مانند بهروز عطایی، طلوع‌کیان و بادرنگین درورد بفرستم که حتی در رقابت آخر خود با تمام توان بازی کردند تا حقی از دیگر تیم‌ها ضایع نشود.

هر چند شائبه تبانی و شرط‌بندی در لیگ برتر در هفته گذشته مطرح شده بود، اما شهرام عظیمی، رئیس سازمان لیگ فدراسیون در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: درمورد نتایجی که هفته ‌های اخیر رقم خورد باید به چند نکته اشاره کنم. به عنوان مثال پیکان در دور رفت با نتیجه 3 بر صفر به تیم سقوط کرده آذرباتری باخت. نمی‌توان گفت که شرط‌بندی یا تبانی در کار بوده، چراکه به هرحال در ورزش این اتفاقات رخ می‌دهد و گاهی روز یک تیم نیست. در دور برگشت سپاهان هم به مس باخت. ما همه چیز را طبیعی نمی‌بینیم و حساسیت خاصی روی موضوعات داریم. بدون شک این نتایج را هم بررسی می‌کنیم، اما تاکنون هیچ سند و مدرک معتبری به دست ما نرسیده است.

با وجود این، سرمربی سایپا می‌گوید «واقعاً نمی‌دانستم به جز اینکه حواسم به تیم خودم و آنالیز تیم حریف باشد، باید به نتایج عجیب سایر بازی‌ها هم توجه کنم. واقعاً اگر تیمی مانند هورسان توانایی پیروزی 3 بر صفر مقابل تیمی مانند پیکان یا گنبد را داشت، پس چرا ته جدول بود و برای بقا می‌جنگید؟ گنبد ست سوم را با امتیاز 10 به هورسان باخته و یا در بازی دیگر تیم پاس که چلوی کم تیمی ست نگرفته برابر شهرداری ورامین به راحتی 3 بر صفر باخت. در بازی هورسان با پیکان دو تیم تا امتیازات نزدیک به 20 برابر بودند، اما ناگهان چند آبشار و سرویس بازیکنان پیکان به بیرون می‌رفت.»

به‌نژاد که در هفته‌های پایانی جایگزین ناصر شهنازی شده بود با انتقاد از این بی‌اخلاقی‌های ورزشی از سوی باشگاه‌ها و مربیان، گفت: از روزی که این اتفاق رخ داده می‌گویند که سقوط سایپا، عاقبت کنار گذاشتن ناصر شهنازی از تیم است. واقعاً چگونه با تعصب این حرف‌ها را می‌زنند، زیرا شهنازی در 19 هفته فقط 20 امتیاز گرفته بود و من در 6 بازی 10 امتیاز کسب کردم. سپاهان که با این تیم پرستاره داعیه قهرمانی در لیگ را دارد در مسابقات اخیر خود تنها 6-7 بازیکن خود را می‌برد، اما چون کادر فنی این تیم دوستی قدیمی با کادر قبلی سایپا دارد، مقابل ما جوری بازی می‌کردند که گویا فینال لیگ است و حتی در ست پنجم 22 بر 20 به سپاهان باختیم.

اظهارات سرمربی جوان خودروسازان در شرایطی مطرح می‌شود که او با پیروزی در بازی آخر می‌توانست در لیگ برتر بماند و از رخ دادن یک فاجعه جلوگیری کند. شاید اگر سایپایی‌ها در بازی آخر پیروز می‌شدند، به‌نژاد هیچ وقت چنین صحبت‌هایی را هم مطرح نمی‌کرد. حال سوال اینجاست که اگر نارنجی‌پوشان در لیگ برتر می‌ماندند، به این معنی بود که رقابت‌ها سالم و پاک بود و شهنازی هم از بهترین مربیان ایران؟

سایپا از تیم‌های قدیمی و موفق ایران در لیگ‌های سطح اول کشوری بود که توانست 6 نایب‌ قهرمانی در لیگ برتر کسب کند، اما هرگز موفق به کسب قهرمانی نشده‌ بود. این تیم در سال‌های 1384،  1386،  1387،  1388،  1389،  1390 و 1397 موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی شد و در سال 1385 هم سومی را به دست آورد. خودروسازان در سال 2005 هم توانستند نایب قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا را به دست بیاورند. همچنین در سال 2010 هم مقام چهارم جام شیخ راشد را کسب کردند.

نارنجی‌پوشان که همیشه از تیم‌های بازیکن‌ساز و تاثیرگذار در لیگ ایران بودند و به نام تیم نقره‌ای معروف شده بودند حالا دیگر جایی در لیگ برتر نخواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تیم والیبال سایپا لیگ برتر والیبال والیبال ایران سهراب به نژاد سقوط تیم والیبال سایپا لیگ برتر تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۷۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی سیمای مدعیان صعود و کاندیداهای سقوط لیگ دسته اول

بعد از پایان هفته بیست‌ونهم لیگ دسته اول چهار تیم مدعی صعود و پنج تیم فانوس به دست در منطقه خطر قرار دارند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، بازی‌های هفته بیست‌ونهم لیگ دسته اول فوتبال کشور روز پنجشنبه برگزار شد تا سیمای تیم‌های مدعی صعود و گزینه‌های سقوط این دسته در سپهر فوتبال ایران مشخص شود. در این سطح از فوتبال کشور، خیبرخرم‌آباد، چادرملو اردکان، فجر سپاسی شیراز و نفت مسجدسلیمان خود را از بقیه تیم‌ها جدا کردند تا جدی‌ترین مدعیان صعود نام بگیرند.

دو تیم از مربع تیم‌های مدعی صعود، سابقه حضور در لیگ برتر را دارند. خیبر و چادرملو هم از نظر زیرساختی و امکانات جزو تیم‌های قابل احترام فوتبال ایران هستند و متناسب با همین امکانات در رده‌های اول و دوم، لیگ دسته اول قرار دارند. نباید فراموش کرد سقف بودجه تیم‌های لیگ دسته اول 35 میلیارد تومانی بود و به شرط دریافت مجوز ملی و حرفه‌ای چند درصدی قابل افزایش بود.

در میان چهار تیم مدعی صعود، خیبر و فجر سپاسی دارای بیشترین تفاضل گل هستند. فجر کمترین گل دریافتی و نفت بیشترین تعداد دریافت گل را در جمع مدعیان صعود به لیگ برتر تا به امروز ثبت کردند. گفتنی است خیبر در 72 درصد بازی‌های خود برنده از میدان خارج شد، اما ستون باخت‌های این تیم بیش از مساوی آنهاست که در جای خود برای کادر فنی تیم لرستانی می‌تواند سوژه قابل تأملی باشد.

در قعر جدول لیگ دسته اول، پنج تیم فانوس به دست هستند. از این پنج تیم سه تیم شمالی هستند که نشان‌دهنده اقتصاد ضعیف فوتبال در این بخش کشور است. تیم‌هایی که کاندیدای سقوط هستند، از نظر مالی و ساختاری با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند و کمتر کسی از جایگاه آنها تعجب می‌کند. در ستون گل‌های دریافتی دو تیم قعر جدولی 46 و 41 گل ثبت شده است که جای بحث دارد. نباید فراموش کرد که خوشه طلایی قعرنشین لیگ برتر در بیش از 65 درصد بازی‌های خود بازنده میدان بوده است!

بررسی بازی‌های باقیمانده چهار حاکی از آن است که چادرملو و فجرسپاسی در هفته سی‌ودوم لیگ دسته اول به مصاف هم می‌روند. بنابراین نتیجه این مسابقه می‌تواند تأثیر زیادی روی سرنوشت تیم‌های مدعی صعود به لیگ برتر داشته باشد.

خوشه طلایی و داماش گیلان در هفته سی‌وسوم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند این بازی می‌تواند روی سرنوشت تیم‌های سقوط کننده تأثیرگذار باشد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمربی سایپا بار دیگر برکنار شد
  • سرمربی تیم فوتبال سایپا برکنار شد
  • رسمی؛ مهدی حسینی نسب بار دیگر سرمربی سایپا شد
  • بررسی سیمای مدعیان صعود و کاندیداهای سقوط لیگ دسته اول
  • باشگاه فولاد خوزستان از حق سرمربی خود کوتاه نمی‌آید
  • صعود تنیس باز مازندرانی به جمع ۳۲ بازیکن برتر
  • صعود نوشاد به جمع ۳۲ بازیکن برتر
  • نوشاد عالمیان با عبور از سد چینی به جمع 32 نفر برتر گرندپریکس عربستان راه یافت
  • قربانی در بازی سرنوشت‌ساز در سقوط
  • میکل آرتتا: منچسترسیتی امتیاز از دست خواهد داد